masszortanya.hu fejléce, Házikóval, virágokkal és bokrokkal.

Adatvédelmi tájékoztató


A masszortanya.hu (továbbiakban: Adatkezelő) a masszőrök adatainak megjelenítésével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait. Kizárólag csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak az oldalon kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 8621 Zamárdi, Vadkacsa sor 95
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált és szerkesztők felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a szükséges adatok: Felhasználó név, jelszó, email cím.

Az adatgyűjtés célja: A felhasználók adatainak szerkesztése, megjelenítése.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megjelenítés időtartamáig tart.

A regisztráló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, az oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)