masszortanya.hu fejléce, Házikóval, virágokkal és bokrokkal.

A természetes masszázsolajok vitaminokat, ásványi anyagokat és más bőrgazdagító anyagokat tartalmaznak, amelyeket a test önmagában nem képes előállítani.

Masszázsolajok.

 

A természetes masszázsolajok vitaminokat, ásványi anyagokat és más bőrgazdagító anyagokat tartalmaznak, amelyeket a test önmagában nem képes előállítani.

A természetes masszázsolajok önmagukban használhatók, vagy kombinálhatóak más masszázsolajokkal vagy illóolajokkal a további előny érdekében. Válasszon olyan masszázsolajokat, amelyek kiegészítik a bőrtípusát.

Végezzen allergiás tesztet néhány napig a bőr kis részein, mielőtt felteszi a testére.

A masszázsolaj kiválasztásánál fontosak az összetevők! Vannak benne természetes anyagok és nem természetes anyagok.

Természetes anyagok: Olivaolaj, szőlőmagolaj, borágóolaj, édes mandulaolaj, jojobaolaj, ricinusolaj, szezámmagolaj.

Nem természetes anyagok: (Ezeket kerüljük el!) Paraffin(Parrafinum liquidum ), mesterséges olaj(Isopropyl Myristate), csupán egy illat(Parfum), csupán egy illat (Orange), tartósítószer(Benzoic Acid), tartósítószer(BHT-butil-hidroxi-toluol).

Az olívaolaj számos egészségjavító összetevőt tartalmaz, ideértve a cinket, magnéziumot, kalciumot, vasat és az E-vitamint, amelyek létfontosságúak a bőr egészségéhez, és akár megakadályozhatják a melanómát is. 

Olivaolaj


Az olívaolaj számos egészségjavító összetevőt tartalmaz, ideértve a cinket, magnéziumot, kalciumot, vasat és az E-vitamint, amelyek létfontosságúak a bőr egészségéhez, és akár megakadályozhatják a melanómát is.

Az olívaolaj enyhíti a test merevségét és minden bőrtípusra alkalmazható.

Annak ellenére, hogy az olívaolaj teljesmértékben használható masszázsolajként, a felhasználás előtt érdemes hígítani. Édes mandulaolaj


Az édes mandulaolaj egy könnyű, nem zsíros olaj, amely különösen előnyös a száraz, viszkető bőrre. Az édes mandulaolaj természetes bőrpuhító vagy bőrlágyító, amely elősegíti a bőr nedvességmegtartását. Az édes mandulaolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.

 Borágóolaj


A törmeléke olaj vitaminokat, ásványi anyagokat és gamma linolénsavat tartalmaz, omega-6 zsírsavat, amely létfontosságú az emberi egészség számára, de a test nem állítja elő . A borágó olaj stimuláló, regeneráló és átható tulajdonságokkal rendelkezik. A borágó olajat psoriasis és ekcéma kezelésére használják. Jojobaolaj


A jojoba olaj egy erősen átható vivőolaj, amely kiegyensúlyozza az agyat és az agyalapi mirigyet.

A jojoba olaj antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik és bőrproblémák, beleértve pattanások és ekcéma kezelését segíti.

A jojoba olaj elősegíti a faggyú vagy a pórusokat eltömítő bőrolaj lebontását. A jojoba olaj akár öt évig is eltartható és teljes szilárdságú, vagy más olajokkal kombinálható. Szőlőmagolaj


A szőlőmagolaj egy nem allergizáló olaj, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, linolénsavat és nyomokban E-vitamint tartalmaz.

A szőlőmagolaj szerkezetátalakító, regeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

A szőlőmagolaj minden bőrtípusra alkalmazható. Ricinusolaj

A ricinusolaj egy nagyon vastag és ragacsos olaj, amelyet a nyirokrendszer tisztítására, a hegszövet felbontására és a méreganyagok kiszívására használnak. Használjon ricinusolajat a hegszövetre és a száraz, repedt lábakra. Szezámolaj


A szezámolaj egy gombaellenes és fertőtlenítő olaj, amely megakadályozza a bőr korai öregedését.

A szezám olaj tartalmaz E-vitamint, aminosavakat és lecitint és minden bőrre alkalmas, kivéve a vörös és irritált bőrt.

A szezám olajat rheumatoid arthritis kezelésére használják, és csökkenti az ótvart és más gombás bőrfertőzéseket.

 

A szezámolaj egy gombaellenes és fertőtlenítő olaj, amely megakadályozza a bőr korai öregedését. A szezám olaj tartalmaz E-vitamint, aminosavakat és lecitint és minden bőrre alkalmas, kivéve a vörös és irritált bőrt. A szezám olajat rheumatoid arthritis kezelésére használják, és csökkenti az ótvart és más gombás bőrfertőzéseket.